A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Online Camp "Дружні обійми". День Конституції України.

Продовжує роботу Online Camp "Дружні обійми".  28.06. Україна відзначає День Конституції. Ми прийняли активну участь у святкуванні.  Ознайомили дітей із поняттям "Конституція" та датою прийняття, обговорили основні закони прописані у Конституції. Закріпили знання про державні та народні символи України, порухалися під пісню справжніх патріотів. Завершили заняття декламуванням віршів про Україну. Бажаємо миру, злагоди і єдності. Нехай наша Конституція завжди буде гарантом прав і свобод кожного громадянина, а Україна процвітає і стає сильнішою. Слава Україні!

12:33 28.06.2024

З Днем Конституції України!!!

Вітаємо з Днем Конституції! Бажаємо, щоб кожен з нас відчував гордість за свою країну, а наша держава була сильною, незалежною та процвітаючою. Нехай кожен день приносить нові можливості і щасливі моменти. Миру, гармонії і благополуччя всім нам!

08:51 28.06.2024

Робота Online Camp "Дружні обійми"

25.06.2024 відбулася чергова зустріч в Online Camp "Дружні обійми". В цей день вирушили з дошкільниками в цікаву подорож до лісу. Подорож була насичена різними завданнями від лісових мешканців: артикуляційна гімнастика, гра   "Що зайве?", руханка, практична вправа "Що потрібно у поході". Діти мали можливість  почути звуки лісу (розвиток слухового сприйняття). Подорож завершилася малюванням одного із лісових мешканців на вибір. Після повернення із лісу кожен мав можливість висловити свої почуття і емоції від заняття, а також похвалити себе та інших за старання.

13:25 25.06.2024

Дидиктична гра "Де знаходиться звук?"

Завдання спрямоване на розвиток уміння робити звуковий аналіз слова. Дитині пропонується визначити в cловах місце заданого звука й позначити його на схемі поруч із малюнком, на схемах треба замалювати відповідно перший, останній чи середній кружечок за зразком. Завдання підтримуватиме інтерес до спостережень за мовними одиницями – звуками, розвиває фонематичний слух. Проводимо літо з користю!!! Авторка Духновська Оксана

09:13 25.06.2024

Робота Online Camp "Дружні обійми"

21.06.2024 відбулося заняття в Online Camp "Дружні обійми" з дітьми всіх вікових груп. Темою зустрічі була "Безпека під час літніх канікул". Під час спілкування обговорили правила безпечної поведінки на вулиці, на воді, під час прогулянки. За допомогою практичних вправ визначили поведінку дітей з незнайомцями та під час повітряної тривоги. Завершили зустріч грою на розвиток творчих здібностей "Домалюй предмет". 

15:32 21.06.2024

Робота Online Camp "Дружні обійми"

З 17.06.2024 почав роботу Online Camp "Дружні обійми". Який прямований на підтримку емоційного та психологічного благополуччя, соціалізацію та комунікацію, розвиток фізичних та творчих здібностей, підтримку батьків. 18.06. 2024 відбулося перше заняття з дітьми дошкільного віку. На якому малята познайомилися один з одним, розповіли про свої почуття та переживання у відповідних ситуаціях, ознайомили зі своїми родинами, порухалися з пінгвінятами, виконали нейровправи. В кінці заняття кожен намалював портрет "Моя сім'я". 

11:43 18.06.2024

Вакансія

Вакансія - фахівець (консультант) ІРЦ (вчитель-реабілітолог), 0.5 ставки

10:17 17.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень