A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Порада від психолога

Батьки є цілим всесвітом для своєї дитини, - тож не забувайте правильно мотивувати дитину.

08:42 15.01.2024

Командна співпраця фахівців Іллінівського ІРЦ та Іллінівської, Новогродівської, Шахівської ОТГ

26 грудня відбувась зустріч фахівців Іллінівського ІРЦ та асистентів вчителів Іллінівської, Новогродівської, Шахівської ЗЗСО. Метою зустрічі став проміжковий моніторинг виконання ІПР. Проаналізували успішність виконання ІПР, поставили нові цілі і завдання щодо активної взаємодії фахівців з метою надання якісних освятніх послуг дітям з ООП 

14:45 26.12.2023

Історію різдвяних свят вивчали підопічні Іллінівського ІРЦ

Традиційно, кожної п'ятниці відбувається зустріч фахівців та підопічних Іллінівського ІРЦ на онлан -платформі "Я все можу". Цього тижня заняття із соціально -емоційної підтримки було присячено темі різдвяних свят. Фахівчиня Тетяна познайомила учнів із традиціями святкування різдвяних свят у різних країнах світу, а діти в свою чергу поділилися традиціями святкування у родинному колі. Під час конкурсів та  вікторин діти мали змогу спілкуватися між собою, обмінюватися знаннями та найголовніше надавати моральні оцінки своїм діям, всі разом ще раз закріпили що є поганим, а що є добрим. Діти отримали задоволення від заняття!

14:52 22.12.2023

Командна співпраця Іллінівського ІРЦ із Новогродівською ЗОШ №9

21 грудня відбулась онлайн зустріч команди психолого-педагогічного супроводу Новогродівської ЗОШ № 9 та фахівців Іллінівського ІРЦ. Обговорили проміжкові досягнення учнів, провели аналіз виконання ІПР та визначили приорітетні цілі та завдання на наступне півріччя з метою надання якісних освітніх пслуг дітям з ООП.

14:19 21.12.2023

Святий Миколай завітав до вихованців Іллінівського ІРЦ

5 грудня напередодні дня Святого Миколая вихованці  Іллінівського ІРЦ  мали змогу долучилися до  онлайн-свята  «Чудотворець Миколай - промінь віри нам надай!». Справжньою несподіванкою для дітей стала участь у святі самого Святого Миколая. Діти із задоволенням приймали участь у конкурсах та ігрових завданнях, руханкках та співах.  Святий Миколай побажав дітям бути слухняними та добрими, на що в свою чергу діти побажали Святому Миколаю міцного здоров'я та миру. Свято вдалося на славу, про що свідчать щасливі оченята дітлахів.

20:43 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень