A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Ніколи знову. В Україні відзначають День пам'яті та перемоги над нацизмом

Минулого року Верховна Рада України Законом «Про День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановила 8 травня як День пам’яті та перемоги – єдину дату, коли Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні (Закон України 29 травня 2023 року № 3107-IX)

11:25 08.05.2024

Рекомендації вчителя-реабілітолога: Як провести тест на плоскостопість в домашніх умовах самостійно?

Все дуже просто. Вам потрібно взяти аркуш паперу та трохи олії. Змастіть стопи олією та станьте на аркуш паперу. Постійте хвилину, потім витріть стопи паперовим рушником та уважно роздивіться відбиток. Візьміть олівець та лінійку і проведіть дві лінії, одну від великого пальця до п'яти, другу посередині перпендикулярно до першої. Якщо сама вузька частина вашої стопи займає до 1/2 перпендикулярної лінії у вас немає плоскостопості! У іншому випадку потрібно щоденно робити корекційні вправи та масаж. 

09:21 06.05.2024

4 травня – Міжнародний день протидії булінгу

За даними ЮНІСЕФ, майже 70% дітей по всьому світу потерпають від цькування з боку однолітків. А Україна посідає одне з чільних місць серед європейських країн з найвищим рівнем булінгу.

08:16 04.05.2024

Великдень зустрічають у Іллінівському ІРЦ

Великдень - одне з найбільших й найшанованіших після Різдва християнських свят. Воно приурочене воскресінню Христа. Саме напередодні свята вихованці Іллінівського ІРЦ разом із фахівчинею Аліною  розширили та поглибили знання  про Великодні свята ( обереги, символи ). Показали  красу і значущість одного з найвеличніших християнських свят.  Плекали повагу до традицій свого народу, любов до рідного краю.

14:23 03.05.2024

Батькам про сенсорну інтеграцію

Сенсорна інтеграція – це процес, під час якого нервова система людини отримує інформацію від органів чуттів (дотик, вестибулярний апарат, відчуття тіла, нюх, зір, слух, смак), потім організовує їх і інтерпретує так, щоб вони могли бути використані в цілеспрямованої діяльності.

12:17 01.05.2024

Цивільний захист: збережемо життя разом!!!

26 квітня відбулось чергове заняття із соціально-емоційного розвитку дітей. Цього тижня працювали над  актуалізацією знань дітей про  надзвичайні ситуації та їх класифікацію,  розглянули наслідки для життя та здоров'я людей і тварин. Вчили  дітей діяти у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та відпрацьовували навички правильної поведінки під час надзвичайної ситуації. Відпрацьовували  вміння уникати паніки та  метушні в екстремальних ситуаціях. 

14:34 26.04.2024

12 порад для зміцнення здоров'я

Головною цінністю у житті є наше здоров’я. Почуваючи себе в гармонії з власним тілом і навколишнім світом, ми маємо гарний настрій, доброзичливо відносимось до інших та задоволені самі собою. Шкідливі звички, постійні стреси і неправильне харчування руйнують здоров’я людини.

09:41 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень