A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання ККПС Іллінівського ІРЦ та Новогродівського ЗЗСО №15

18 вересня відбулась зустріч фахівців(консультантів) Іллінівського ІРЦ та колективу ЗЗСО № 15 Новогродівської ТГ. На зустрічі обговорили проблемні питання розроблення ІПР, шляхи адаптації та модифікації навчальних програм з урахуванням рівня розвитку кожного учня з ООП. 

14:41 18.09.2024

Настановчі засідання команд психолого – педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами закладу освіти Білозерської ТГ

16 вересня відбулась зустріч команди психолого-педагогічного супроводу дітей Білозерської ТГ та фахівців(консультантів) Іллінівського ІРЦ. Обговорили проблемні питання подальшого впровадження інклюзивної освіти, визначили першочергові цілі та завдання надання доступних, якісних освітніх послуг дітям з ООП в умовах воєнного стану.

13:13 16.09.2024

КППС Миколаївського ЗЗСО та Іллінівського ІРЦ

23 вересня 2024 відбулась зутріч команди психолого-педагогічного супроводу вчителів та батьків Миколаївського ЗЗСО та фахівців(консультантів) Іллінівського ІРЦ. На зутрічі були ознайомлені із внутрішньошкільними наказами, що стосуються впровадження інклюзивної освіти.

21:12 14.09.2024

Дещо про тіки

Хоча лікування синдрому Туретта та хронічних тікових розладів рідко призводить до повного припинення тіків, існують методи лікування, які допомагають зменшити тіки та покращити та якість життя.

08:09 09.09.2024

"Підтримуємо одне одного" - заняття із соціально-емоційного розвитку

6 вересня відбулась перша установча зустріч із вихованцями Іллінівського ІРЦ у рамках діючої платформи " Я можу все". На зустрічі ділилися спогадами про проведене літо, відгадували ребуси та загадки. Але найголовнішим стало - об'єднання учнів,  їхнє бажання спілкуватися, обмінюватися думками, переживаннями, та найголовніше підтримувати одне одного

14:22 06.09.2024

Вітаємо з початком нового навчального року!!!

Команда Іллінівського ІРЦ вітає дітей, батьків та колег  з початком  нового навчального року! Бажаємо удачі в усьому новому, що зустрінеться на шляху! Цікавих подій, вірних товаришів та позитивних думок! Нехай навчальний рік буде легким,-  і його не затьмарюють тривоги та негаразди!

08:00 02.09.2024

Серпнева конференція: секція "Інклюзивна освіта"

28 серпня в межах серпневої конфнренції відбулась робоча секція з питань інклюзивної освіти. Фахівці Іллінівського ІРЦ Ознайомили педагогів та асистентів вчителів із методами оцінювання учнів з ООП, поділилися власним досвідом впррвадження інноваційної технології - штучний інтелект, у роботі з дітьми з ООП та звернули уваги педагогів на те, що під час дистанційної освіти не менш важливим є підтримання фізичного здоров'я учнів за допомогою здоров'язбережувальних технологій.

14:50 28.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень