A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень знань основ безпеки життєдіяльності.

В нашому ІРЦ  тиждень знань безпеки життєдіяльності був проведений з 10 по 14 квітня  2023року. У його рамках пройшли найрізноманітніші заняття, основною метою яких було формування в дітей свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; розвиток в дітей  життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у дітей співчуття, бажання допомогти. Розглянуті поради та алгоритм дій при надзвичайних ситуаціях, правила безпеки в умовах воєнного стану, при загрозі радіаційної небезпеки, хімічної атаки.  Значна увага була приділена інформації по уникненню уражень вибухонебезпечними предметами.

10:42 14.04.2023

ВЕРБНИЙ ТИЖДЕНЬ

Фахівці ІРЦ ознайомили дітей з історією виникнення свята Вербної неділі, розширили знання про дерево – вербу як символ України; поглибили уявлення про особливості культури українців.

11:27 07.04.2023

28-29 березня фахівці ІРЦ провели методичний хаб «Використання засобів корекції під час навчання в початковій школі» для педагогів закладів освіти Іллінівської ОТГ, Шахівської ТГ та Новогродівської ТГ.

В ході роботи були обговорені наступні питання: психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами, систематичність надання корекційних послуг, участь батьків у розвитку дитини. Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися, зняти емоційну напругу засобами арт терапії, отримати рекомендації та обговорити актуальні питання впровадження інклюзивної освіти.

15:44 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень