A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

11 січня фахівці ІРЦ взяли участь у засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу.

Моніторинг рівня досягнень результатів згідно поставлених цілей в ІПР обговорили на засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу в  Білозерській ЗОШ І-ІІІ ст. №18 та Нововодянській ЗОШ Білозерської міської ради Донецької області

12:50 11.01.2023

Інклюзивно-ресурсний центр продовжує співпрацювати з педагогами Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів N15 Білозерської міської ради.

6 січня пройшло засідання команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. На засіданні було розглянуто моніторинг досягнень учнів за І семестр і визначено цілі та завдання подальшої роботи у ІІ семестрі.

10:06 06.01.2023

Свято Святого Миколая для дошкільників

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Проте найчарівнішим та найзагадковішим для багатьох дітей залишається свято Святого Миколая.  Напередодні цього дня батьки привчають  дітей згадувати  усі свої добрі та погані вчинки, а також, разом з батьками,  пишуть листи до Святого Миколая з проханням подарувати щось заповітне. 

11:49 19.12.2022

До нас завітала зима

Незабаром землю припорошить снігом. Хтось кататиметься на санчатах, а хтось бавитиметься у сніжки з друзями. Зима – час дива, сюрпризів.

11:21 17.12.2022

Лист Святому Миколаю

Діти прийняли участь в новорічній акції від Фонду Ріната Ахметова «Лист Святому Миколаю». У листах діти ділилися своїми мріями та бажаннями, розповідали про добрі справи, просили здоров’я та миру.

11:00 15.12.2022

Підбірка навчально-методичних матеріалів з першої психологічної допомоги (ППД) для батьків, педагогів, фахівців психологічної служби

Підбірка навчально-методичних матеріалів з першої психологічної допомоги (ППД) для батьків, педагогів, фахівців психологічної служби

13:24 12.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень