A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Командна робота Іллінівського ІРЦ та Миколаївського ЗЗСО Новогродівської міської ради

14 вересня була проведена робоча зустріч команди психолого-педагогічного супроводу фахівців (консультантів) Іллінівського ІРЦ та педагогічного колективу Миколаївського ЗЗСО Новогродівської міської ради з метою розгляду та затвердження  освітніх траєкторій розвитку учнів з ООП. Обговорились питання допомоги у побудові ІПР, були розглянуті цілі та оптимальні результати навчання кожного учня з ООП.

10:58 14.09.2023

Взаємодія Іллінівського ІРЦ та ЗЗСО Іллінівської ОТГ

Традиційно вересень - місяць проведення зустрічей команд психолого-педагогічного супроводу учнів з ООП. 14 вересня свою співпрацю у сфері надання якісних освятніх послуг дітям з ООП обговорили та затвердили фахівці (консультанти) Іллінівського ІРЦ, педагогічний колектив ЗЗСО Іллінівської ОТГ та батьки дітей.

10:58 14.09.2023

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Фахівці Іллінівського ІРЦ долучились до акції, що присвячена всебічній підтримці і комунікації Всеукраїньської програми ментального здоров'я " Ти як?" Було проведено тематичний захід з метою соціально-емоційної підтримки дітей з ООП в рамках платформи Іллінівського ІРЦ "Я все можу"

16:47 08.09.2023

З Днем Незалежності України!!!

Зважаючи на волю українського народу та його одвічне прагнення до незалежності, підтверджуючи історичну вагомість прийняття Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року, Верховна Рада України постановляє: Вважати день 24 серпня Днем незалежності України і щорічно відзначати його як державне загальнонародне свято України. Фахівці Іллінівського ІРЦ вітають зі святом та бажають всім миру!!!

12:25 24.08.2023

Українська література -як окремий вид мистецтва

Фахівці Іллінівського ІРЦ та учні  провели тематичний тиждень присвячений українській літератури, як явищу святового мистецтва. Сучасна творчість вражає нас сьогодні великою кількістю різноманітних видів мистецтв. Одним з них є література. Література допомагає освоїти людині такі сторони життя і суспільства, які іншими шляхами пізнати не можна. Пізнати протиріччя людської сутності, її непрості стосунки зі світом родини і суспільства можливо через твори реaлістичної школи. Читачу у творах відкриваються непрості механізми людської психіки, поведінки через знайомство з цікавим та захоплюючим сюжетом, персонажами, які в свою чергу постають певними моделями людського світу. Іншими словами, немає потреб «практикувати» такі ситуаційні моделі у житті – розпізнати їх допомагає література, саме вона дає ключ для прочитання життя та мислення людини, і в такому розумінні її пізнавальна функція нерозривно пов’язана із морально-етичною та виховною, але вчить вона нeпомітно, впливає на найтонші струни людської душі.

12:11 12.08.2023

Надання першої невідкладної допомоги.

Важкі умови сьогодення змушуть нас здобувати важливий досвід. На цьому тижні учні Іллінівського ІРЦ разом з фахівцями ознайомилися із правилами надання першої домедичної допомоги постраждалим, дізналися що таке самодопомога. Ознайомилися із поведінкою  та правилами надання допомоги, самодопомоги під час воєнних дій.

16:52 04.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень