A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

29.08.2022 року відбувся форум освітян "Нова українська школа: безпека та інновації"

29.08.2022 року відбувся форум освітян "Нова українська школа: безпека та інновації". Секція Інклюзивна освіта: "Організаційно-педагогічний супровід інклюзивної освіти" та "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу".

12:52 29.08.2022

Діяльність ІРЦ

У травні проводяться підсумкові засідання команд психолого - педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами Новогродівської ТГ, Білозерської ТГ, Іллінівської ТГ за участю фахівців ІРЦ, на якому розглядалося питання про виконання індивідуальних програм розвитку. Учасники КППС підбили підсумки стану розвитку дітей, зупинилися на результатах освітньої діяльності, зазначили зміни в інтелектуальній, емоційно-вольовій сферах, обмінювалися результатами спостережень та інформацією про сильні сторони дітей. Окремо зупинилися на особливостях дистанційної роботи. Визначено подальші напрямки та пріоритети навчально-корекційної діяльності на наступний рік.

16:19 26.05.2022

ДОВІДНИК БЕЗБАР'ЄРНОСТІ

Довідника безбар'єрності – нові поради для тих, кому найважче: сімей з дітьми, людей старшого віку та їхніх близьких, людей з інвалідністю. Отже, нова важлива інформація:

12:24 06.05.2022

Як допомогти дитині, що опинилася в епіцентрі воєнних подій. Поради для дорослих

Подбайте про те, щоб дитина була поруч із близькими Простежте, щоб дитину не розлучали з батьками чи іншими близькими дорослими.  Не залишайте дитину без нагляду. Якщо поруч з дитиною немає дорослих, передайте її до служби захисту дітей або постарайтеся знайти близьких дитини чи зв’язатися з іншою родиною, яка може про неї подбати.

19:55 14.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень