A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

ОСНОВИ МЕДІАГРАМОТНОСТІ ТА МЕДІАГІГІЄНИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Викладачі кафедри суспільно-гуманітарної та медійної освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти підготували, зібрали та упорядкували матеріали, які можуть бути корисними вам та вашим рідним у цей скрутний час

20:18 25.03.2022

Дистанційна робота на період воєнного стану

Фахівці(консультанти) ІРЦ продовжують працювати в дистанційному режимі та надавати консультації дітям, батькам (особам, що їх замінюють), за можливістю надавати корекційно-розвиткові заняття за графіком.

20:18 24.02.2022

День української писемності та мови

09 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови – надзвичайно важливе свято, спрямоване на підтримку рідної мови, її вивчення, розвиток і популяризацію та водночас демонстрацію її багатства та краси. В ІРЦ пройшли тематичні заняття присвячені святу.

13:56 09.11.2021

21 жовтня - Всесвітній день яблук

21 жовтня відзначається Всесвітній день яблук. Яблуня – найпопулярніше фруктове дерево, тому і заслуговує на таке свято. Зокрема, в Україні з давніх-давен яблука цінують не лише за красу і смак, але й за цілющі властивості. Багатий урожай яблук восени символізує достаток та благополуччя української родини. Фахівці провели тематичні заняття до свята.

14:19 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень