A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Тиждень толерантності в Іллінівському ІРЦ

Дата: 17.11.2023 11:45
Кількість переглядів: 25

Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповіданн, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.( https://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=995_503#Text )

Толерантність – це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів.

З 13 листопада  вихованці  та фахівці Іллінівського ІРЦ долучились до святкування  тижня толерантності. Були проведені корекційні заняття та заняття із соціально - емоційної підтримки дітей з метою допомогти учням розкрити глибинний зміст толерантності, розуміючи, яким чином можна жити поруч, не порушуючи меж індивідуальної свободи; навчитися сповідувати основні життєві цінності (любов, повагу. терпіння, взаєморозуміння, прощення), що здатні змінити світ в пориві до гармонійного і мирного співіснування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень