A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ: ПОРАДИ ДЛЯ ТАТ НА ВИПАДОК, ЯКЩО ВОНИ ДАЛЕКО ВІД ДИТИНИ

Дата: 27.09.2022 11:33
Кількість переглядів: 37

У межах «Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки» за ініціативою першої леді України Олени Зеленської педагоги та дитячі психологи телеграм-каналу «Підтримай дитину» підготували поради для тат на випадок, коли вони перебувають далеко від дитини.

Якщо ваша дитина за кордоном, а ви залишилися в Україні, або перебуваєте в різних частинах України, дитина в будь-якому випадку потребує вашої уваги.

Виховувати дитину дистанційно дуже важко. Але пам'ятайте, що ви, як і раніше, маєте на неї великий вплив, не менший ніж мати. І це не лише фінансова підтримка, але і ваша увага та спілкування.

Дитині дуже важливо відчувати, що ви поряд, навіть якщо ви фізично далеко. Ваша присутність в житті дитини, навіть онлайн, створює для неї відчуття безпеки та впевненості. Тому намагайтеся під час спілкування бути спокійним, люблячим і відданим батьком. Повторюйте, що ви поряд, що на зв'язку, що ви її дуже любите та чекаєте.

Ставте питання щодо того, як минув день, чим дитина займалася, які в неї проблеми та про що вона думає. Будуйте діалог залежно від віку малечі. Пам‘ятайте, мама – це мама, а тато – це тато, і кожен з вас є дуже важливим для дитини.

Джерело:

https://mon.gov.ua/ua/news/pidtrimaj-ditinu-poradi-dlya-tat-na-vipadok-yaksho-voni-daleko-vid-ditini


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень