A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Гра від психоемоційного напруження "Вітер дує та здуває"

Дата: 12.09.2024 09:57
Кількість переглядів: 11

 

Гра від психоемоційного напруження "Вітер дує та здуває"

Дата: 19.09.2024

Перший тиждень нового навчального року позаду. І ви, певно, вже неодноразово зіткнулись із проблемою психоемоційного напруження у дітей? Особливо молодшого шкільного віку: коли вчорашні дошкільнятка, звикаючи до парт та шкільного кабінету, мають призвичаюватись до сигналів “повітряна тривога” та реагувати на них.

Спостерігаєте психоемоційне напруження у дітей та підлітків? Пропонуємо зняти його за допомогою гри «Вітер дує та здуває».

Для початку цієї гри потрібен ведучий. Ним може бути класний керівник, шкільний психолог або просто дорослий.

✔️ «Діти, пам’ятаєте, як осінній вітерець легенько кружляє листочки у повітрі?... так і в нашій грі, легенький вітерець буде кружляти нас в центрі нашого кола».

Ведучий називає ознаку, говорячи: «Вітер дує та здуває всіх, хто...», а дітки, у кого є ця ознака, мають встати зі свого місця, покружляти в центрі кола і сісти на інший стільчик. Ведучий має сісти на будь-який стілець, що звільнився. Той, хто залишається без стільчика, стає ведучим.

☝️ Ця гра увійшла до Довідника підтримки учнів для класного керівника (https://bit.ly/3W5XOJv), розробленого в межах проєкту «KOLO Clubs 2.0» у 2023 році ГО DOCCU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень