A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

15 травня - Міжнародний день сім'ї!

Справжня цінність в житті - це рідні та близькі люди. Вітаємо з Днем сім'ї і бажаємо взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безлічі цікавих занять. Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Любові, краси, світлого майбутнього, достатку і спільного розвитку!

20:52 15.05.2021

АЛГОРИТМИ ВСТУПУ

ВСТУП ДО ІНКЛЮЗИВНОГО КЛАСУ ЧИ ГРУПИ Згідно з Законом України “Про освіту” батьки мають право обирати заклад освіти, освітню програму, вид і форму здобуття освіти для дитини. Школа чи дитячий садок, до яких звернулись батьки дитини з особливими освітніми потребами, зобов'язані створити інклюзивний клас або групу.

18:52 22.03.2021

22.03. Всесвітній день води

22 березня відзначають Всесвітній день води. Метою є привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання. Вода – найпоширеніша і найбільш незвичайна речовина на нашій планеті. Вона має унікальні хімічні й фізичні властивості, які відіграють надзвичайну роль у підтримці життя на Землі.

12:19 22.03.2021

Масляна!

Масляна – веселе народне свято, яке з’явилося дуже давно, але святкують його і в наш час. Під час масляного тижня святкують закінчення зими та радіють сонечку, яке гріє все більше і більше. Діти ІРЦ разом зі педагогами протягом тижня з 9 по 12 березня на інтегрованих заняттях з мовленнєвого спілкування та ознайомлення з довкіллям знайомилися з темою «Масляна прийшла», де  дізнавалися про значення кожного дня масляного тижня, збагачували словниковий запас новими словами. На заняттях з художньо-продуктивної діяльності діти «пекли млинці» ( ліплення «Спечи млинець»), виконували аплікацію «Масляна-краса», розфарбовували розмальовки Масляної, виготовляли з картону «млинці», грали в веселу гру «Млинцеві перегони».  А наприкінці тижня діти прощалися з масляною і просили вибачення одне в одного.

12:47 12.03.2021

Щороку, 21 лютого в Україні відзначається Міжнародний день рідної мови.

Це один із тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частиною свого великого народу, посіяти у своєму серці хоча б одну зернину любові до рідної української мови. Усі ми повинні пам'ятати і дбати про те багатство, яке є у кожного із нас, це - наша рідна мова.  Знати, берегти рідну мову – це обов’язок кожної людини. Народ, який не усвідомлює значення рідної мови, її ролі в розвитку особистості, не може розраховувати на гідне місце в суцвітті народів.  Любіть і поважайте свою рідну мову! До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилися також діти в ІРЦ.

14:26 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень