A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Святий Миколай завітав до вихованців Іллінівського ІРЦ

5 грудня напередодні дня Святого Миколая вихованці  Іллінівського ІРЦ  мали змогу долучилися до  онлайн-свята  «Чудотворець Миколай - промінь віри нам надай!». Справжньою несподіванкою для дітей стала участь у святі самого Святого Миколая. Діти із задоволенням приймали участь у конкурсах та ігрових завданнях, руханкках та співах.  Святий Миколай побажав дітям бути слухняними та добрими, на що в свою чергу діти побажали Святому Миколаю міцного здоров'я та миру. Свято вдалося на славу, про що свідчать щасливі оченята дітлахів.

20:43 05.12.2023

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!!!

З Днем волонтера вітаємо людей із широкою душею, сповненою доброти та чуйності Благодійний фонд "Діти Дітям"!!!!  https://kids2kids-fund.com/uk/  Діяльність волонтера гідна і безкорислива. Низький уклін за Вашу працю, постійне бажання допомогтитим, хто цього потребує! Бажаємо, щоб за Ваші чисті серця ви отримали багато подарунків долі у вигляді здоров'я, щастя, любові та довголіття.

14:58 05.12.2023

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!!!

Вітаємо з Днем волонтера Всеукраїнську ГО "Світлячки Благо"! Світ не без добрих людей, і Ви - цьому підтвердження. Завдяки безкорисливій праці, чуйності, згуртованості Вам вдається одразу простягнути руку допомоги тим, хто Вас потребує. Нехай Ваша людяність стане прикладом для інших. Нехай у Вас завжди буде підтримка і можливість творити чудеса. Бажаю, щоб Ваше життя було наповнене міцним здоров'ям, достатком, турботою та увагою рідних!

14:49 05.12.2023

Все про зиму хочу знати!!!

Щотижневе заняття із соціально-емоційної підтримки відбулось 1 грудня. Метою заняття стало уточнення знань дітей про зиму, як пору року, а також продовження надання емоційної підтримки дітям.

18:29 03.12.2023

Чуєш, про що це? Як почути і зрозуміти дитину, яка страждає через війну

Часто діти не можуть описати свої емоції, бо їх не усвідомлюють. Тому за кожною зміною поведінки насправді стоять не ті причини, аніж здається на перший погляд. Наприклад, дитина вередує і відмовляється лягати спати, але насправді вона тривожиться через ракетні обстріли чи зміну оточення.

18:21 30.11.2023

Зберігаємо спокій!!! - тиждень присвячений вмінню опановувати власні емоції.

Традиційне щотижневе заняття з соціально-емоційної підтримки відбулось 24 листопала. На цьому тижні вихованці Іллінівського ІРЦ вчились опановувати свої емоції та почуття, вчились долати відчуття тривоги та виконували вправи із самостійного зняття емоційної напрури та перенавантаження.  

15:03 24.11.2023

Тиждень толерантності в Іллінівському ІРЦ

Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповіданн, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.( https://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=995_503#Text )

11:45 17.11.2023

Важливо!!!Використовуємо правильну термінологію в інклюзивній освіті

Інклюзивну освіту часто сприймають виключно як навчання дітей з інвалідністю. Але це стереотип: поняття інклюзивної освіти значно ширше. Її базова концепція — дотримання прав усіх дітей без винятку на здобуття якісної освіти. Дитиною з особливими освітніми потребами вважається дитина, яка потребує додаткової підтримки в освітньому процесі. Це можуть бути діти з інвалідністю, біженці, діти, які належать до етнічних, релігійних і мовних меншин, діти із захворюваннями ВІЛ/СНІД, сироти тощо. Навіть дитина, яка лише на певний час випала з освітнього процесу через хворобу або інші причини, на якийсь період теж стає дитиною з особливими освітніми потребами.

09:05 06.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень