A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо зі святом єднання України.

Святкову нараду присвячену дню єднання України  провели керівниця та фахівці Ілллінівського ІРЦ. Щиро вітаємо усіх зі святом та бажаємо миру!!!

10:21 16.02.2024

Педагогічня майстерня "Особливості використання цифрових технологій під час корекційно-розвиткової роботи в ЗДО»

Фахівці ІРЦ представили в онлайн-майстерні для педагогів закладів дошкільної освіти свої напрацювання «Особливості використання цифрових технологій під час корекційно-розвиткової роботи в ЗДО».

14:59 15.02.2024

Логопед застерігає!

Коли потрібно звернутись до логопеда 1. Якщо у дитини в ранньому віці ( до року) немає гуління та белькотіння ( звуків типу «кххх», «гиги», «агу», «аги», потім повторювальних складів «диди», «гиги», «бубу», «тата»).

13:59 05.02.2024

Свято Стрітення відзначали в Іллінівському ІРЦ

2 лютого, у п'ятницю, традиційно відбулось чергове заняття із соціально-емоційної підтримки учнів з ООП. Темою заняття було обрано традиції святкування свята Стрітення. Фахівчиня(консультант) Аліна продовжила знайомити учнів  з традиціями та народними  звичаями святування  свята Стрітення. Разом плекали бажання зростати у повазі та шані до рідного слова та звичаїв.

17:54 02.02.2024

Консультаційний центр для батьків дошкільників продовжує інформувати

З метою підвищення рівня обізнаності батьків дітей дошкільного віку щодо етапів розвитку та етапів формування пізнавальних, мисленннєвих  та мовних процесів  продовжує свою роботу консультаційний центр на базі Ілллінівського ІРЦ. Цього тижня групове заняття було присвячено  когнітивному розвитку дітей.

12:32 29.01.2024

Прості вправи на розслаблення - порада від вчителя-реабілітолога

Війна позначається на дітях інакше, як на дорослих. Перебування в укриттях, вимушений переїзд, втрата звичного середовища, друзів, іграшок — ці та інші фактори можуть викликати тривогу та стрес у дітей. Ви можете допомогти своїй дитині зняти напругу з допомогою простих вправ.

10:42 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень