A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ІРЦ Іллінівської ОТГ

Новини

Дата: від до Скинути

21 лютого — Міжнародний день рідної мови.

Щорічно, 21 лютого, люди по всьому світу святкують Міжнародний день рідної мови. Сьогодні, у Міжнародний день рідної мови, свято української мови — одного з найцінніших надбань, які створили й залишили нам наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато з того, чим може пишатися наш народ  - саме  під таким гаслом були проведені корекційно-розвивальні заняття фахівцями (консультантами) Іллінівського  ІРЦ.  Нехай материнське слово буде для всіх нас оберегом. Щастя, добра, нових здобутків в ім'я України! Вітаємо!!!

12:38 21.02.2024

Коли батькам звертатися за допомогою до психолога?

Оцінюючи психічне здоров’я дитини, оцініть чотири ключові аспекти її життя – навчання, поведінку, самопочуття та стосунки. Важливо відзначити зміни в поведінці та емоційному стані дитини протягом останніх шести місяців, порівняно з її ровесниками, оскільки це може свідчити про можливі проблеми, з якими зіткнулась дитина.

13:33 20.02.2024

Учням про сказ!

З метою інформування учнів про  гостре інфекційне захворювання, що спричиняє смерть. Фахівці(консультанти) розповіли про симптоми сказу, яким чином інфекція потрапляє до організу та НАЙГОЛОВНІШЕ - як уберегтись від хвороби.

14:07 19.02.2024

Як навчити дитину рахувати?! - порада дефектолога

Ігри, завдання та вправи, з якими ви швидко навчите дитину рахувати в розумі Коли навчання рахунком починається з класичних прикладів, дитина вирішує, що рахувати і займатися математикою нудно. Спробуйте краще цікаві ігри та завдання від ЛогікЛайк. Корисні ідеї для дітей 3-5 та 6-8 років.

09:07 19.02.2024

Порада вчителя-реабілітолога

Війна є одним із найбільш травматичних досвідів, з якими може зіткнутися людина. Вона не тільки ставить під загрозу фізичне здоров’я, але й має глибокий вплив на психічний стан.

08:29 19.02.2024

Порада психолога

Вчимося жити у війні Джерело: https://osvitoria.media/experience/vchymosya-zhyty-u-vijni-porady-psyhologa-oleny-lyubchenko/ 

07:58 19.02.2024

З Днем Державного герба України

З Днем Державного герба України! Тризуб був і залишається символом прагнень нашого народу до волі, незалежності та процвітання, символізуючи для українців в усьому світі нерозривний зв’язок із Батьківщиною. Іллінівський ІРЦ вітає зі святом!! Будьмо гідними нашої історії і тих завдань, які стоять перед Українською Державою сьогодні!

07:39 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень